bannerimage

Contact Informatie

0113-234290
E-mail: info@hyperbaarcentrum.nl

Bezoekadres

ADRZ locatie Goes (route 03)
's-Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes

Postadres

MCHZ
Postbus 50
4460 AB Goes

Contact

Nieuws

Vacature MCHZ - Combifunctie: Basisarts Maritieme Geneeskunde en arts Hyperbare Geneeskunde.

02 mei 2018

Combifunctie: 

Basisarts Maritieme Geneeskunde en arts Hyperbare Geneeskunde.

 

MCHZ Reference point co-ordinates: 51o29'05.29"N 003o54'37.80"E.

Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ) is gevestigd in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) te Goes.
MCHZ is een gecertificeerd zelfstandig behandelcentrum. Wij participeren in de acute as van het ADRZ voor de behandeling van duikers. In ons centrum worden ook dagelijks geplande patiënten
met chronische wonden behandeld.

Naast het behandelen van patiënten verrichten wij preventief onderzoek voor Zeevarenden, Offshore personeel en Beroepsduikers. Deze keuringen verlopen volgens een vast protocol en staan onder wettelijk toezicht van de Inspectie Leefomgeving en Transport en het Ministerie van Economische Zaken.


Wij bieden

Als basisarts Maritieme Geneeskunde krijg je een korte en praktijkgerichte opleiding van vier tot acht weken onder supervisie van een ervaren bedrijfsarts/duikerarts. Hij is jouw persoonlijke vraagbaak en coacht je op waardevolle skills zoals het uitvoeren van longfunctie testen en fietsergometrie. 

Naast het preventief onderzoek word je ook opgeleid tot arts Hyperbare Geneeskunde. Dit betekent een interne theoretisch opleiding volgens de Europese EDTC richtlijnen arts Hyperbare Geneeskunde en een praktisch opleiding voor de bediening van de hyperbare kamer. Dit leidt tot een certificaat van bekwaamheid arts Hyperbare Geneeskunde. In dit proces word je door deskundige artsen begeleid. Je zult ook participeren in de opleiding van verpleegkundigen en operators in het MCHZ.

Na de inwerkperiode ga je afwisselend als Maritiem keuringsarts en arts Hyperbare Geneeskunde werken. Het eerste betekent dat je de complete keuring zelf uitvoert. Anamnese, lichamelijk onderzoek, aanvraag van bloed onderzoek en X thorax. Daarnaast vorm je je een beeld van de psychische belastbaarheid van de cliënt. Als Maritiem keuringsarts heb je dus een verantwoordelijke positie in het beoordelen van de belastbaarheid van cliënten mede in relatie met hun werkomgeving.

Binnen de professionele en multidisciplinaire teams draag je bij aan het resultaat van het team. Er zijn korte communicatielijnen en je werkt intensief en op basis van wederzijds respect met elkaar samen.


Wat breng je mee?

Om in aanmerking te komen voor de vacature arts Maritieme Geneeskunde/Hyperbare Geneeskunde vragen wij de volgende capaciteiten en vaardigheden:

- Je hebt een afgeronde opleiding geneeskunde met BIG-registratie.

- Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief vaardig.
- Je hebt interesse voor fysiologie en fysica aangaande; drukken, gassen en de invloed op het lichaam.
- Je beschikt over bij voorkeur enige nautische ervaring of je bent enthousiast watersporter.
- Je wilt graag een teamprestatie neerzetten met de vrijheid van professionele zelfstandigheid.
- Je kunt bij start van je dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. 

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is een voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland. Het inwinnen van referenties behoort standaard tot de procedure.Vast of tijdelijk

We bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging en een vast contract.

Contactinfo

Nadere inlichtingen kun je inwinnen bij de heer M. van Tol, algemeen directeur, telefonisch bereikbaar bij MCHZ nummer +31 (0) 113 234290  www.hyperbaarcentrum.nl

Je sollicitatie voorzien van motivatie en cv kan je richten aan: 

MCHZ Facilitair B.V.
T.a.v. de heer M. van Tol
Postbus 50
4460 AB  Goes

Of 

mvantol@hyperbaarcentrum.nl

Er is geen uiterste reactie termijn. De advertentie wordt verwijderd op het moment dat de vacature vervuld is. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bannerimage

Contact Informatie

0113-234290
E-mail: info@hyperbaarcentrum.nl

Bezoekadres

ADRZ locatie Goes (route 03)
's-Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes

Postadres

MCHZ
Postbus 50
4460 AB Goes

Contact