bannerimage

Contact Informatie

0113-234290
E-mail: info@hyperbaarcentrum.nl

Bezoekadres

ADRZ locatie Goes (route 03)
's-Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes

Postadres

MCHZ
Postbus 50
4460 AB Goes

Contact

Nieuws

Voorlichtingsavond op donderdag 23 mei in Goes voor oncologiepatiënten: Wat kan Hyperbare Zuurstoftherapie voor u betekenen wanneer u klachten/pijn heeft na bestraling?

01 mei 2019

Wat kan Hyperbare Zuurstoftherapie voor u betekenen wanneer u
klachten/pijn heeft na bestraling?

Donderdag 23 mei 2019: 19.00 uur inloop, aanvang 19.30 uur.
Locatie: Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie
Adrz Goes, route 03, ’s Gravenpolderseweg 114 Goes 

Tijdens deze voorlichtingsavond voor oncologiepatiënten zal door specialist drs. T.P. van Rees Vellinga worden uitgelegd wat de resultaten kunnen zijn van hyperbare zuurstoftherapie bij klachten/pijn na bestraling. Ook zal oncologiefysiotherapeut  dhr. R. Abeling een lezing geven over de mogelijkheden van fysiotherapie voor kankerpatiënten. Het gaat deze avond over bestraalde tumoren van de borst, prostaat, blaas, darmen, baarmoeder en tumoren in het gebied van de kaak, hoofd, hals.

Voor deze avond is ook een patiënt uitgenodigd, om u te vertellen over haar ervaringen van de zuurstoftherapie en welk positieve resultaten ze heeft ervaren.

Wanneer oncologiepatiënten ook bestraald zijn geweest, zal tijdens de bestraling ook altijd iets van beschadiging optreden van gezond weefsel in het bestraalde gebied.
Dit kan zich onder andere uiten in klachten/pijn, zoals:  stug, pijnlijk en verhard bestraald weefsel, bloed plassen, loze aandrang,  darmklachten, slikklachten, hele droge mond etc. Pas jaren later kunnen deze klachten ontstaan.

Met hyperbare zuurstoftherapie, waarbij 100% zuurstof wordt ingeademd onder verhoogde druk, kan veel meer zuurstof worden opgenomen in de bloedbaan en kunnen ook die kwetsbare weefsels worden bereikt, die beschadigd zijn geraakt. De therapie is wetenschappelijk bewezen en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Deze voorlichtingsavond is voor iedereen gratis toegankelijk.
Voor meer informatie:   watervliet@zeelandnet.nl  of  tel: 06 12230702

Meer informatie over hyperbare zuurstoftherapie kunt u vinden op www.hyperbaarcentrum.nl

Lees nu hier ook het artikel gepubliceerd in de PZC

bannerimage

Contact Informatie

0113-234290
E-mail: info@hyperbaarcentrum.nl

Bezoekadres

ADRZ locatie Goes (route 03)
's-Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes

Postadres

MCHZ
Postbus 50
4460 AB Goes

Contact