Artsen MCHZ

Klachten na bestraling of slecht genezende wonden aan de diabetische voet? Kom naar de informatieavond over zuurstoftherapie

Heeft u klachten na bestraling? Of diabetes en niet of nauwelijks genezende wonden aan de voet? Kom naar een van de informatieavonden in het Adrz in Goes.

Op 5 juni is er een informatieavond over hyperbare zuurstoftherapie bij klachten na bestraling en op 12 juni is er een informatieavond over hyperbare zuurstoftherapie voor mensen met klachten aan de diabetische voet.

Beide avonden zullen de artsen C.Heringhaus, L. Esteve Cuevas en T.P. van Rees Vellinga meer vertellen over de behandeling in het Medisch Centrum voor Hyperbare Zuurstoftherapie in Goes. Ook vertellen patiënten hoe zij de behandeling hebben ervaren en wat hun resultaten zijn.

Aanmelden en meer informatie
De deuren gaan open om 19.00 uur en de voorlichtingsavonden beginnen om 19.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via 088 – 1254290 of  info@hyperbaarcentrum.nl. Beide avonden zijn gratis toegankelijk. Gelijk een afspraak maken voor een kosteloos intakegesprek bij het Medisch Centrum voor Hyperbare Zuurstoftherapie in Goes? Ook dat kan via bovenstaande contactgegevens of via onze website.

Op onze website vindt u meer uitleg over zuurstoftherapie en de ervaringen van andere patiënten.