bannerimage

Contact Informatie

0113-234290
E-mail: info@hyperbaarcentrum.nl

Bezoekadres

ADRZ locatie Goes (route 03)
's-Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes

Postadres

MCHZ
Postbus 50
4460 AB Goes

Contact

Nieuws

Vacature MCHZ Combiefunctie - Basisarts Hyperbare Geneeskunde / Maritieme Geneeskunde (40u)

19 augustus 2019

Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ) in het ADRZ Goes
heeft ter versterking van haar team een vacature voor

COMBIFUNCTIE:

Basisarts Hyperbare Geneeskunde /
Maritieme Geneeskunde (40u)

Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ) is gevestigd in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) te Goes.
MCHZ is een gecertificeerd Zelfstandig Behandel Centrum. Dagelijks behandelen wij patienten met chronische wonden en andere geïndiceerde indicaties voor HBO. Wij participeren in de acute as van het ADRZ voor de behandeling van duikers. Daarvoor zijn wij 24/7 uur beschikbaar, 365 dagen per jaar.
Naast het behandelen van patiënten verrichten wij preventief onderzoek voor Zeevarenden, Offshore personeel en Beroepsduikers. Deze keuringen verlopen volgens een vast protocol en staan onder wettelijk toezicht van de Inspectie Leefomgeving en Transport en het Ministerie van Economische Zaken.

Wij bieden

Naast het preventief onderzoek word je ook opgeleid tot Basisarts Hyperbare Geneeskunde.
Dit betekent een interne theoretische opleiding volgens de Europese EDTC richtlijnen Arts Hyperbare Geneeskunde en een praktische opleiding voor de bediening van de hyperbare kamer. Dit leidt tot een certificaat van bekwaamheid operator/attendant Hyperbare Geneeskunde. In dit proces word je door deskundige artsen begeleid. Gaandeweg zal je de intakes voor de nieuwe patiënten voor je rekening nemen. Je zult ook participeren in de opleiding van verpleegkundigen en operators in het MCHZ.

De opleiding tot Hyperbaar geneeskundige in San Antonio Amerika maakt een vast onderdeel uit van je professionele vorming.
Er bestaat een nauwe relatie tussen ADRZ Goes en het Erasmus Medisch Centrum aangaande patiëntenzorg, onderzoek en kennis vergaring.

Als Basisarts Maritieme Geneeskunde krijg je een korte en praktijkgerichte opleiding van vier tot acht weken onder supervisie van een ervaren bedrijfsarts/duikerarts. Hij is jouw persoonlijke vraagbaak en coacht je op waardevolle skills zoals het uitvoeren van longfunctie testen en fietsergometrie.

Na de inwerkperiode ga je afwisselend als Arts Hyperbare Geneeskunde en Maritiem Keuringsarts werken. Het laatste betekent dat je de complete keuring zelf uitvoert. Anamnese, lichamelijk onderzoek, aanvraag van bloed onderzoek en X thorax. Daarnaast vorm je je een beeld van de psychische belastbaarheid van de cliënt. Als Maritiem Keuringsarts heb je dus een verantwoordelijke positie in het beoordelen van de belastbaarheid van cliënten mede in relatie met hun werkomgeving. Binnen de professionele en multidisciplinaire teams draag je bij aan het resultaat van het team. Er zijn korte communicatielijnen en je werkt intensief en op basis van wederzijds respect met elkaar samen.

Wat breng je mee

Om in aanmerking te komen voor de vacature Basisarts Hyperbare Geneeskunde / Maritieme Geneeskunde vragen wij de volgende capaciteiten en vaardigheden:

- Je hebt een afgeronde opleiding geneeskunde met BIG-registratie.
- Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief vaardig.
- Je hebt interesse voor fysiologie en fysica aangaande: drukken, gassen en de invloed op het lichaam.
- Je beschikt over bij voorkeur enige nautische ervaring of je bent enthousiast watersporter.
- Je wilt graag een teamprestatie neerzetten met de vrijheid van professionele zelfstandigheid.
- Je kunt bij start van je dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de hyperbare kamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is een voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal
door ons worden ingepland. Het inwinnen van referenties behoort standaard tot de procedure.

Salaris

De functie wordt gewaardeerd in FWG-functiegroep 65 conform Cao ZKN. Cao ZKN is van toepassing.

Vast of tijdelijk

We bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging en een vast contract.

Contactinfo

Nadere inlichtingen kun je inwinnen bij de heer M. van Tol, algemeen directeur, telefonisch bereikbaar bij MCHZ nummer +31 (0) 113 234290   www.hyperbaarcentrum.nl

Je sollicitatie voorzien van motivatie en cv kan je richten aan:

MCHZ Facilitair B.V.
T.a.v. mevrouw J. Dekkers – HR adviseur
judith@hyperbaarcentrum.nl

Er is geen uiterste reactie termijn. De vacature wordt verwijderd op het moment dat de functie vervuld is. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

bannerimage

Contact Informatie

0113-234290
E-mail: info@hyperbaarcentrum.nl

Bezoekadres

ADRZ locatie Goes (route 03)
's-Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes

Postadres

MCHZ
Postbus 50
4460 AB Goes

Contact