bannerimage

Contact Informatie

0113-234290
E-mail: info@hyperbaarcentrum.nl

Bezoekadres

ADRZ locatie Goes (route 03)
's-Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes

Postadres

MCHZ
Postbus 50
4460 AB Goes

Contact

Nieuws

Voorlichtingsavond op donderdag 4 april voor diabetespatiënten over de toepassing Hyperbare Zuurstoftherapie bij een diabetische voetwond

06 maart 2019

Donderdag 4 april 2019: 19.00 uur inloop, aanvang 19.30 uur.
Locatie: Medisch Centrum Goes, van Dusseldorpstraat 24, Goes

Tijdens deze voorlichtingsavond zal worden uitgelegd wat het resultaat van hyperbare zuurstoftherapie kan zijn op de genezing van chronische voetwonden bij de diabetespatiënt. Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie is gespecialiseerd in het behandelen van deze chronische wonden.

Voor de zuurstoftherapie worden patiënten behandeld in een speciale drukcabine. Met een zuurstofmasker op ademt hij/zij zuivere zuurstof in, waardoor het bloed extra zuurstof krijgt. En vanwege de hogere druk zal de zuurstof ook die weefsels in het lichaam kunnen bereiken, die juist zo slecht doorbloed zijn. Zodoende  krijgt het ontstoken weefsel veel meer kans om te genezen. Deze therapie is wetenschappelijk bewezen en wordt vergoed vanuit het basispakket.

De arts van het MCHZ, dokter T.P. van Rees Vellinga, zal op deze avond uitleg geven over de resultaten van deze zuurstoftherapie bij de chronische diabetische voetwond. Tevens zal mw. S. Rolloos, verpleegkundig specialist, uitleg geven over het belang van optimale wondzorg in de thuissituatie. Ook zal een diabetespatiënte haar eigen ervaringen komen vertellen over de zuurstoftherapie in het MCHZ in Goes.

De voorlichtingsavond is in samenwerking met de Diabetes Vereniging Nederland georganiseerd. De toegang is gratis, iedereen is van harte welkom.
Vooraf aanmelden is gewenst.
Dit kan via www.dvn.nl  of via tel.nr: 06 12230702

bannerimage

Contact Informatie

0113-234290
E-mail: info@hyperbaarcentrum.nl

Bezoekadres

ADRZ locatie Goes (route 03)
's-Gravenpolderseweg 114
4462 RA Goes

Postadres

MCHZ
Postbus 50
4460 AB Goes

Contact