Oprit1

MCHZ is gespecialiseerd in hyperbare zuurstoftherapie

Wij behandelen mensen met stralingsschade, diabetische voetwonden, complexe wonden/breuken en chronische botontstekingen en duikslachtoffers.

Wij werken er hard aan hyperbare zuurstoftherapie bereikbaar te maken voor alle mensen binnen ons werkgebied en die de behandeling nodig hebben. Dit doen we onder andere via voorlichting tijdens informatiesessies en intensieve samenwerking met branchepartners. Dit alles met het doel klachten van mensen te verhelpen. Wij geloven sterk in samenwerking met medisch specialisten en zijn mede daarom gevestigd in het Adrz in Goes. Op deze manier kunnen wij, ook bij complexe problematiek, via nauw en intensief contact met collega-specialisten de beste zorg en behandeling bieden die vereist is.

MCHZ werkt met deskundige, betrokken medewerkers

Dit van medisch specialisten tot en met de operators en van het managementteam tot en met de patiëntbegeleiders. Onze medisch specialisten zijn medegrondleggers van het toepassen van hyperbare zuurstoftherapie in Nederland. Zij blijven zich verdiepen in en inzetten voor de verdere ontwikkeling van de techniek, de zorg en de groei van het MCHZ.

Manifest late radiatieschade en hyperbare zuurstof therapie

Kanker raakt niet alleen je lijf maar heel je leven, zelfs na lange tijd.
Bij het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie is uw ziekte én kwaliteit van leven het uitgangspunt.
Pijnverlichting en versoepeling van weefsels zijn het gevolg van de hyperbare zuurstofbehandeling.
Zo vormt onze therapie een kantelmoment richting positieve energie; waardoor u meer uit uw leven haalt.
Dit alles samen met lotgenoten die elkaar steunen.