Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Duikslachtoffers kunnen snel behandeld worden door de 24/7 beschikbaarheidsdienst.

Voorlichtingsavonden voor oncologiepatiënten in Adrz Goes

22 & 29 juli 2020

Klachten na uw bestraling? 100% zuurstof kan veel voor u betekenen!

Hyperbare Zuurstoftherapie
Zuurstoftherapie kan zeer succesvol zijn voor mensen die klachten hebben nadat ze bestraald zijn vanwege een tumor. Deze klachten zijn o.a. pijn en weefselverhardingen in het bestraalde gebied. Ook in Zeeland wordt Hyperbare Zuurstoftherapie verstrekt en wel bij het MCHZ, gevestigd in het Adrz. 

Hoe zuurstoftherapie werkt?
TTijdens de behandeling ademt u onder verhoogde druk 100% zuurstof in via een masker. Onder die druk neemt uw lichaam 12 x meer zuurstof op via de bloedbaan dan normaal het geval is. Zodoende wordt het weefsel aanzienlijk beter van zuurstof voorzien. Het gevolg is dat uw lichaam weer nieuwe bloedvaatjes gaat aanmaken. Dit verbetert de doorbloeding in het kwetsbare bestraalde gebied. Hierdoor zullen uw klachten afnemen of zelfs verdwijnen.

Deze zuurstoftherapie boekt zeer goede medische resultaten
Het gevolg is dat het vertrouwen in deze medische behandeling de laatste jaren sterk is toegenomen. De therapie is wetenschappelijk bewezen en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Bezoek de voorlichtingsavond op woensdag 22 of 29 juli a.s. in het Adrz in Goes
Onze specialist zal op deze avond een lezing verzorgen over de effecten en resultaten van de zuurstoftherapie. Hij zal daarbij specifiek ingaan op de klachten na bestraling van tumoren in de borst, prostaat, darmen, blaas, baarmoeder en in het hoofd/halsgebied. Ook zal een patiënte, die via deze therapie behandeld is, vertellen over haar ervaringen.

De voorlichtingsavond vindt plaats in het personeelsrestaurant op de eerste etage van het Adrz Goes (de bordjes wijzen u de weg). Inloop vanaf 19.00 uur en aanvang om 19.30 uur.

U bent van harte welkom op één deze vrijblijvende voorlichtingsavonden.
De corona-maatregelen die in de zorg worden gehanteerd, zullen we zorgvuldig naleven. 
Maximaal 30 bezoekers zijn welkom op deze avond.

U dient zich vooraf aan te melden via:
– telefoonnummer: 0113-234290
– mailadres: info@hyperbaarcentrum.nl
– of onderstaand formulier.

Aanmelden Voorlichtingsavond
Ik kom naar de info-avond van: *
Ik kom:
Uw gegevens *

Wilt u meer informatie?
0113-234290
info@hyperbaarcentrum.nl

Scroll naar boven