23 juni: Online informatieavond over het effect van hyperbare zuurstoftherapie bij klachten ontstaan na bestraling

Bent u benieuwd wat hyperbare zuurstoftherapie voor u kan betekenen? Luister dan mee met de online informatieavond over de toepassing van hyperbare zuurstoftherapie voor oncologiepatiënten. Op 23 juni om 19.00 uur zal specialist T.P. van Rees Vellinga uitleggen wat de effecten en resultaten van zuurstoftherapie kunnen zijn bij klachten na bestraling voor behandeling van een tumor. Hij zal daarbij specifiek ingaan op de klachten na bestraling van tumoren in de borst, prostaat, darmen, blaas, baarmoeder en in het hoofd/halsgebied. Ook is er ruimte om vragen te stellen. 

Deze informatieavond wordt georganiseerd door het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie gevestigd in het ADRZ ziekenhuis in Goes. Het bijwonen van deze online informatieavond is geheel vrijblijvend en kostenloos. U dient zich wel vooraf in te schrijven. Dit kan via onderstaande knop.

(Werkt de knop niet? Aanmelden kan ook via deze link: https://zoom.us/webinar/register/WN_O5_eiIo4Sj-HBcxftVy04w)

Hoe werkt hyperbare zuurstoftherapie?

Tijdens de behandeling ademt u onder verhoogde druk 100% zuurstof in via een masker. Onder die druk neemt uw lichaam 12 x meer zuurstof op via de bloedbaan dan normaal het geval is. Zodoende wordt het weefsel aanzienlijk beter van zuurstof voorzien. Het gevolg is dat uw lichaam weer nieuwe bloedvaatjes gaat aanmaken. Dit verbetert de doorbloeding in het kwetsbare bestraalde gebied. Hierdoor zullen uw klachten afnemen of zelfs verdwijnen.

De zuurstoftherapie boekt goede medische resultaten. Het wetenschappelijk onderzoek aangaande de toepassing van hyperbare zuurstof, ontwikkelt zich gestaag.

Het gevolg is dat het vertrouwen in deze medische behandeling de laatste jaren sterk is toegenomen. De therapie heeft een  wetenschappelijk grondslag en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Meer informatie vindt u op onze website: https://www.hyperbaarcentrum.nlIn deze animatie krijgt u een korte uitleg van één minuut over het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie en onze behandelingen.

Scroll naar boven