MCHZ-1080x1080px

MCHZ met Hyperbare Zuurstoftherapie in PZC

Klachten na uw bestraling? 100% zuurstof kan veel voor u betekenen!

Voorlichtingsavond op 19 februari a.s. in het Adrz Goes

Hyperbare Zuurstoftherapie
Zuurstoftherapie kan zeer succesvol zijn voor mensen die klachten hebben nadat ze bestraald zijn vanwege een tumor. Deze klachten zijn o.a. pijn en weefselverhardingen in het bestraalde gebied. Ook in Zeeland wordt Hyperbare Zuurstoftherapie verstrekt en wel bij het MCHZ, gevestigd in het Adrz.  

Hoe zuurstoftherapie werkt?
Tijdens de behandeling ademt u onder verhoogde druk 100% zuurstof in via een masker. Onder die druk neemt uw lichaam 12 x meer zuurstof op via de bloedbaan dan normaal het geval is. Zodoende wordt het weefsel aanzienlijk beter van zuurstof voorzien. Het gevolg is dat uw lichaam weer nieuwe bloedvaatjes gaat aanmaken, de doorbloeding in het kwetsbare bestraalde gebied verbetert en uw klachten afnemen of zelfs verdwijnen.

Met deze zuurstoftherapie worden zeer goede medische resultaten geboekt
Het gevolg is dat het vertrouwen in deze medische behandeling de laatste jaren sterk is toegenomen. De therapie is wetenschappelijk bewezen en wordt dan ook volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Bezoek de voorlichtingsavond op 19 februari a.s. in het Adrz in Goes
Onze specialisten zullen op deze avond een lezing verzorgen over de effecten en resultaten van de zuurstoftherapie. Zij zullen daarbij specifiek ingaan op de klachten na bestraling van tumoren in de borst, prostaat, darmen, blaas, baarmoeder en in het hoofd/halsgebied. 
Ook zal een patiënte, die via deze therapie behandeld is, vertellen over haar ervaringen.

U bent van harte welkom en hoeft zich niet vooraf aan te melden
De voorlichtingsavond vindt plaats op woensdagavond 19 februari in het Adrz Goes, in het personeelsrestaurant op de eerste etage (De bordjes wijzen u de weg)
Inloop vanaf 19.00 uur en aanvang om 19.30 uur.

Wilt u meer informatie?
Deze website toont u interviews met patiënten, artsen en info over onze behandelingen en werkwijze.
Als u daarna vragen heeft of een vrijblijvend intakegesprek met onze arts willen plannen, kan dat via 
0113-234290 of info@hyperbaarcentrum.nl

Scroll naar boven