MCHZ-19-257_mchz

19-02, Voorlichtingsavond voor oncologiepatiënten in Adrz Goes

19 februari 2020

Klachten na uw bestraling? 100% zuurstof kan veel voor u betekenen!

Hyperbare Zuurstoftherapie
Zuurstoftherapie kan zeer succesvol zijn voor mensen die klachten hebben nadat ze bestraald zijn vanwege een tumor. Deze klachten zijn o.a. pijn en weefselverhardingen in het bestraalde gebied. Ook in Zeeland wordt Hyperbare Zuurstoftherapie verstrekt en wel bij het MCHZ, gevestigd in het Adrz.

De specialisten T.P. van Rees Vellinga en A. van den Brink leggen op deze avond uit wat de effecten en resultaten van de zuurstoftherapie kunnen zijn. Zij zullen daarbij specifiek ingaan op de klachten na bestraling van tumoren in de borst, prostaat, darmen, blaas, baarmoeder en in het hoofd/halsgebied. Ook zal een patiënte, die met deze therapie behandeld is, vertellen over haar ervaringen.

Met deze zuurstoftherapie worden zeer goede medische resultaten geboekt

Het gevolg is dat het vertrouwen in deze medische behandeling de laatste jaren sterk is toegenomen. De therapie is wetenschappelijk bewezen en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

U bent van harte welkom en hoeft zich niet vooraf aan te melden

Woensdagavond 19 februari in het Adrz Goes, in het personeelsrestaurant op de eerste etage (De bordjes wijzen u de weg). Inloop vanaf 19.00 uur en aanvang om 19.30 uur.

Meer informatie? Bel 0113 – 234 290 of mail info@hyperbaarcentrum.nl

Recente berichten

12-03, Voorlichtingsavond voor diabetespatiënten in Adrz Goes geannuleerd

Info-avond Hyperbare Zuurstoftherapie 12 maart a.s. geannuleerd. Vanuit preventie-overwegingen moeten wij de info-avond over Hyperbare Zuurstoftherapie van 12 maart in het Adrz annuleren.

MCHZ met Hyperbare Zuurstoftherapie in PZC

MCHZ met Hyperbare Zuurstoftherapie in PZC en weekbladen. Voorlichtingsavond op 19 februari a.s. in het Adrz Goes. Hyperbare Zuurstoftherapie kan zeer succesvol zijn voor mensen die klachten hebben na bestraling vanwege een tumor.

19-02, Voorlichtingsavond voor oncologiepatiënten in Adrz Goes

Klachten na uw bestraling? 100% zuurstof kan veel voor u betekenen! 19 februari 2020 is er een voorlichtingsavond in Adrz Goes voor oncologiepatiënten.

Scroll naar top