MCHZ-19-257_mchz

Voorlichtingsavond voor diabetespatiënten 

SINT MAARTENSDIJK – Bent u diabetespatiënt en heeft u een chronische voetwond? In dat geval kunt u veel baat hebben bij zuurstoftherapie. Deze behandeling wordt gegeven in het Medisch Centrum voor Hyperbare Zuurstoftherapie in Goes en volledig vergoed vanuit elke basisverzekering. U komt er meer over te weten tijdens de voorlichtingsavond op 13 juni om 19.30 uur in Dorpshuis Haestinge aan de Sportlaan 2D in Sint Maartensdijk. 

Hyperbaar arts T.P. van Rees Vellinga vertelt over de werking van hyperbare zuurstoftherapie en hoe de behandeling kan bijdragen aan genezing van chronische voetwonden bij diabetespatiënten. Aansluitend vertelt een diabetespatiënt over zijn ervaring met de therapie. Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig. 

Hyperbare Zuurstoftherapie 
Tijdens de behandeling wordt er honderd procent zuurstof ingeademd in een speciale drukkamer. Daardoor wordt er veel meer zuurstof opgenomen in de bloedbaan en kunnen de ontstoken en kwetsbare weefsels genezen. Meer informatie over deze therapie kunt u vinden op  www.hyperbaarcentrum.nl

Vragen?
Heeft u nog vragen, neem contact op met dhr. H. Visser via 06 25034559 of hcvisser@zeelandnet.nl

Deze avond wordt georganiseerd door het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie in Goes in samenwerking met de Diabetesvereniging Nederland regio West-Brabant en Tholen.

Scroll naar boven