Eddy en Belinda paneel

Voorlichtingsavond in Zierikzee voor Diabetes Patiënten op 26 september 2019 over ‘De Diabetische Voet’

05 september 2019
Wat kan Hyperbare Zuurstoftherapie voor u betekenen? 

Locatie: Medisch Centrum Borrendamme, Borrendamme 10 Zierikzee
Inloop: 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst zal worden uitgelegd wat het resultaat van hyperbare zuurstoftherapie kan zijn op de genezing van chronische voetwonden bij de diabetespatiënt.
Het MCHZ is gespecialiseerd in het behandelen van deze chronische wonden.

Met hyperbare zuurstoftherapie wordt 100% zuurstof ingeademd onder een verhoogde druk in een speciale grote drukcabine. Hierdoor kan veel meer zuurstof worden opgenomen in de bloedbaan en kunnen de ontstoken en kwetsbare weefsels veel beter bereikt worden.Zodoende is er veel meer kans op genezing van de chronische voetwond.

De therapie is wetenschappelijk bewezen en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Tijdens deze avond zal specialist T.P. van Rees Vellinga, arts hyperbare geneeskunde en medisch directeur, uitleg geven over de resultaten van deze zuurstoftherapie bij de chronische diabetische voetwond.Tevens zal een wondverpleegkundige een lezing verzorgen over het grote belang van optimale wondzorg. Op deze avond zal ook een diabetespatiënt zijn eigen positieve ervaringen aan u vertellen met deze therapie.

Deze avond is in samenwerking met de Diabetesvereniging Nederland georganiseerd.

U hoeft zich niet vooraf aan te melden.
Heeft u nog vragen: info@hyperbaarcentrum.nl, tel: 0113 – 234290,  www.dvn.nl

Recente berichten

12-03, Voorlichtingsavond voor diabetespatiënten in Adrz Goes geannuleerd

Info-avond Hyperbare Zuurstoftherapie 12 maart a.s. geannuleerd. Vanuit preventie-overwegingen moeten wij de info-avond over Hyperbare Zuurstoftherapie van 12 maart in het Adrz annuleren.

MCHZ met Hyperbare Zuurstoftherapie in PZC

MCHZ met Hyperbare Zuurstoftherapie in PZC en weekbladen. Voorlichtingsavond op 19 februari a.s. in het Adrz Goes. Hyperbare Zuurstoftherapie kan zeer succesvol zijn voor mensen die klachten hebben na bestraling vanwege een tumor.

19-02, Voorlichtingsavond voor oncologiepatiënten in Adrz Goes

Klachten na uw bestraling? 100% zuurstof kan veel voor u betekenen! 19 februari 2020 is er een voorlichtingsavond in Adrz Goes voor oncologiepatiënten.

Scroll naar top