Teamfoto

Vacature MCHZ Doktersassistent/Verpleegkundige

07 oktober 2019
Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ) in het ADRZ Goesis ter versterking van haar team op zoek naar een
Doktersassistent / Verpleegkundige voor de functie van Operator/Begeleider  m/v  (24-40u)
Wij bieden
Een interessante werkomgeving en een baan waarbij geen dag hetzelfde is. In MCHZ (Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie) worden patiënten behandeld met onder andere complexe wonden in een hyperbare kamer, door toediening van 100% zuurstof onder overdruk. Het team van MCHZ is 24/7 paraat en behandelt ook duikslachtoffers met decompressieziekte. Daarnaast is MCHZ een kennis- en onderzoekscentrum voor hyperbare zuurstoftherapie. MCHZ is als Zelfstandig Behandel Centrum gevestigd in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) te Goes.
Om je goed op je werk als Operator/Begeleider voor te bereiden volg je de interne opleiding van ‘t MCHZ.
Ben jij de Operator/Begeleider die wij zoeken? Dan bieden we je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een half jaar, met de mogelijkheid tot verlenging en een vast contract. De functie wordt gewaardeerd in FWG-functiegroep 45 conform CAO ZKN. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Werktijden tijdens dagelijkse geplande sessies zijn: van 08.30 uur tot 17.00 uur. Hierna werk je volgens een oproeprooster voor acute patiënten.
Jouw nieuwe werkAls Operator van MCHZ ben je verantwoordelijk voor de veiligheid gedurende de hyperbare sessie. Je controleert en maakt het hele systeem gereed voor de behandeling en controleert het systeem en de patiënten continu tijdens de behandeling volgens vastgestelde procedures.Als Begeleider wordt van je verwacht dat je optimale zorg verleent aan de patiënten zowel voor, tijdens als na de behandelsessie volgens de geldende procedures. Je bent bereid om mee in de hyperbare kamer te gaan, samen met de patiënten om ze de optimale zorg en hulp te bieden, waar nodig.Een vaste procedure om werkzaam te kunnen zijn in de functie Operator/Begeleider is de medische keuring, waarbij je moet voldoen aan de criteria om veilig onder overdruk te kunnen werken. Dit is vastgelegd in de Arbowet. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar claustrofobie, longfunctieproblemen, problemen met klaren van de oren en epilepsie.

Wat breng je mee

  • MBO+ (HBO) werk- en denkniveau; Verpleegkundige opleiding of vergelijkbaar.
  • Goede communicatieve vaardigheden en een echte teamplayer instelling.
  • Administratieve/secretariële vaardigheden zijn een vereiste.
  • Bereidheid tot het volgen van (een interne) opleiding(en) (binnen het MCHZ).
  • Een flexibele inzetbaarheid en bereid om ook te werken buiten kantooruren, tijdens de avond, nacht en weekenden volgens oproeprooster.
  • Binnen 30 minuten oproepbaar/beschikbaar zijn.

Contactinfo

Enthousiast geworden?
Stuur dan een email met je CV en motivatie waarom je geschikt bent voor deze functie en waarom je graag bij ons zou komen werken naar:

MCHZ Facilitair B.V.
T.a.v. mevrouw J. Dekkers – HR adviseur
judith@hyperbaarcentrum.nl
www.hyperbaarcentrum.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Scroll naar boven