Vacature management assistent

Klachten na bestraling? Bezoek de informatieavond op de 6 oktober.

Zuurstoftherapie kan zeer succesvol zijn voor mensen die klachten hebben nadat ze bestraald zijn vanwege een tumor. Deze klachten zijn o.a. pijn, zwelling, vermoeidheid of bewegingsbeperkingen. In Zeeland wordt Hyperbare Zuurstoftherapie verstrekt door het Medisch Centrum voor Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ), gevestigd in het Adrz in Goes. 

Met deze zuurstoftherapie worden zeer goede medische resultaten geboekt.

Patiënten met klachten na bestraling merken een sterke verbetering na het volgen van de hyperbare zuurstoftherapie. Uit internationale studies is gebleken dat 80% van de patiënten die behandeld zijn met hyperbare zuurstoftherapie tevreden is over het resultaat. Patiënten met bestralingsklachten beoordelen MCHZ met een 9,2 (Zorgkaart Nederland). De therapie is wetenschappelijk bewezen en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Informatieavond op 6 oktober in Goes

Specialisten T.P. van Rees Vellinga en C. Heringhaus leggen op deze avond uit wat de effecten en resultaten van de zuurstoftherapie kunnen zijn. Zij zullen daarbij specifiek ingaan op de klachten na bestraling van tumoren in de borst, prostaat, darmen, blaas, baarmoeder en het hoofd- en halsgebied. Ook zal een patiënte, die met deze therapie behandeld is, vertellen over haar ervaringen.

Na aanmelding bent u van harte welkom op donderdagavond 6 oktober in Hotel van der Valk aan de Anthony Fokkerstraat 100 in Goes. Inloop vanaf 19.00 uur en aanvangstijd 19.30 uur

De coronamaatregelen die de zorg hanteert, worden zorgvuldig nageleefd.

Aanmelden en meer informatie via:  

T: 088 – 1254290

E: info@hyperbaarcentrum.nl 

W: www.hyperbaarcentrum.nl

Scroll naar boven